top of page

Vigtige Snakke

"Vigtige Snakke" er en gren af min virksomhed, som består i 5 forskellige udgaver af samtalekort samt en podcast af samme navn. 

Samtalekortene kan både købes som fysiske kortsæt samt downloades som app til android og iphone. 

Samtalekortene er udviklet ud fra min erfaring og viden som coach og menneske, og er skabt for at skabe muligheden for nye, inspirerende og anderledes snakke og refleksioner, end vi nødvendigvis har til dagligt. 

Samtalekortene skaber mulighed for refleksion og for at udvide sin bevidsthed om forskellige emner. Det handler ikke om at svare "rigtigt". For der er ikke nogle rigtige svar, der findes blot mange forskellige perspektiver. Det handler heller ikke om at overbevise hinanden om, at hver enkelts svar er mest rigtigt, men i højere grad at lytte og være nysgerrig på hinanden. 

Du kan bruge samtalekortene alene som et fokus for dig selv, og du kan bruge samtalekortene sammen med andre mennesker, veninder, partner, kollegaer, bekendte - lige dem, som du har lyst til at bruge kortene med. Kun fantasien sætter grænser. I alle kortsæt findes også inspirationskort ift. hvordan du kan bruge kortene. Der er også inspirationskort med forslag til åbne sprøgsmål, så I kan tage snakken videre. 

Podcasten "Vigtige Snakke" udspringer af samme udgangspunkt, som samtalekortene. I podcasten får jeg hver uge en ny gæst på besøg, som har valgt hvad der er en vigtig snak for dem. De fortæller deres perspektiver og historier på emnet. Samtalekortene anvendes også i podcastepisoderne. 

bottom of page