top of page

Handels- og leveringsbetingelser

På denne side kan du læse mere om Maria Berry's handels- og leveringsbetingelser. 

Produkter og tjenester udbydes af:

Coach Maria Berry Sonne

CVR: 42262714

Telefonnummer: 31 79 69 90

 

Kontakt mig på: info@mariaberry.dk

 

Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) og inkl. moms, med mindre andet er angivet. 

 

 

Levering: når du køber produktet, modtager du kort efter en e-mail med yderligere informationer samt faktura. Du vil også modtage informationer, når dit produkt afsendes, hvis det et fysisk produkt. 

 

Ved kurser med specifik startdato, sker leveringen på den aftalte dato.

 

Kvittering samt produkt tilsendes automatisk til den mail, du har oplyst ved købet.

Du har 14 dages fortrydelsesret på fysiske produkter. Din fortrydelsesfrist starter først, når du har modtaget varen, fx når den er lagt i din postkasse, når den efter aftale med dig er lagt i et skur eller lignende, eller når den er afleveret på din arbejdsplads.

Du skal sende mig en mail på info@mariaberry.dk inden for 14 dage efter modtagelse, og du skal selv returnere pakken til Langfredparken 64, 8471 Sabro. Du afholder også selv omkostninger i forbindelse med dette. Du har efterfølgende 14 dage til at returnere pakken. 

Du har ansvar for at passe på varen. Den må ikke være taget i brug i en sådan grad, at den ikke kan sælges igen. Ellers skal du betale for værdiforringelsen.

Du får alle dine penge tilbage (borset fra returomkostningerne, som du selv afholder) Du har pengene senest 14 dage efter, du gav besked om, at du fortrød købet, eller når jeg har modtaget dokumentation for, at varen er afsendt, eller jeg har modtaget varen.

Ved forløb, der er påbegyndt ydes der ikke fortrydelsesret, men vi finder sammen en løsning på en god afslutning af forløbet.  

 

Rettigheder: Alle rettigheder til trykt som digitalt materiale, tilhører coach Maria Berry.

 

bottom of page