top of page
CU3A8401.jpg

iværksætter mentorforløb

Drømmer du om at være selvstændig? Selvstændig på fuldtid? Selvstændig på deltid? Og ønsker du at have dig selv med hele vejen? Eller er du allerede selvstændig og ønsker at stå stærkere og mere autentisk i dig som selvstændig og i din forretning? 

Så er du landet det helt rette sted. Jeg har selv stået der. Med drømmen om at være selvstændig. Og nu har jeg en virksomhed, som jeg trives i, lever af og som er bæredygtig for mig. 

Noget af det vigtigste, jeg har lært i min egen proces som selvstændig coach er, at jeg ikke skal være noget andet end mig selv. Jeg skal ikke være mere, andet eller anderledes. Jeg skal bare være mig. Og du skal være dig. Det betyder ikke, at vi ikke kan udvikle os i vores virksomhed, men det betyder, at vi har os selv i hånden undervejs. 

Og det vil jeg gerne hjælpe dig med. 

Flere informationer om Forløbet

Hvad gør jeg nu?

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om iværksætter mentorforløbet, hvordan coaching og mentoring kan støtte dig lige præcis der, hvor du står i livet med lige præcis de mål og drømme, som du har og lige præcis de forhindringer, den frygt og de mønstre, der står i vejen for dig - så book en uforpligtende og gratis 20 minutters samtale. 

Du kan også bede om at få tilbuddet sendt ganske uforpligtende via. e-mail. 

Klienter siger...

"Du vil virkelig ikke fortryde dit køb med et forløb hos Maria – hun er en kæmpe stjerne!"

bottom of page