Vigtige snakke

Vigtige Snakke er en gren af min virksomhed, som består i 4 forskellige udgaver af samtalekort samt en podcast. 

Samtalekortene er udviklet ud fra min erfaring og viden som coach og menneske, og er skabt for at skabe nye, inspirerende og anderledes snakke, end vi nødvendigvis har til dagligt. 

Der er 4 udgaver. Vigtige Snakke om drømme og livet. Vigtige Snakke om dit arbejdsliv. Vigtige Snakke om iværksætteri og det at være selvstændig. Vigtige Snakke om jeres parforhold. 

Samtalekortene skaber mulighed for refleksion og for at udvide sin bevidsthed om forskellige emner. Det handler ikke om at svare "rigtigt". Der er ikke nogen rigtige svar, der findes blot mange forskellige perspektiver.

Du kan bruge samtalekortene alene som et fokus for dig selv, for din dagborgsskrivning eller noget helt andet. Du kan også bruge samtalekortene med mennesker, som du har lyst til at bruge dem med. Kun fantasien sætter grænser. 

Hvis du bruger kortene sammen med andre, så handler det ikke om at overbevise hinanden om, at det man hver især har af holdninger eller meninger eller perspektiver er det mest sande. Det handler om at lytte. Være nysgerrig. 

I alle kortsæt er der inspirationskort til hvordan du kan bruge kortene både alene og også sammen med andre. Der er også et kort med forslag til åbne spørgsmål, som du kan bruge til at tage snakken videre. 

Jeg har også lavet podcasten "Vigtige Snakke". Den kan du finde, hvor du lytter til podcasts. 

Vigtige Snakke er en podcast, som søger at skabe refleksion og nye perspektiver. Det er en podcast, hvor jeg i hvert afsnit får besøg af en gæst, som har noget på hjertet. Et vigtigt emne for lige præcis denne person. Ud fra det taler vi sammen, min gæst får lov at dele sine perspektiver og fortælling, og jeg supplerer med mine. Det er blot vores fortælling og perspektiver, og det er helt okay, hvis du lytter med derude og kan genkende dig i fortællingen, men har nogle andre perspektiver. Brug det du kan og lad resten gå. Det er blot perspektiver.

263828969_146160041102057_7224700444865861312_n.jpeg
Yellow Woman Portraits Arts & Culture Podcast Cover (6).png