Inhouse coaching 

Jeg tilbyder 1:1 inhouse coaching til organisationer og virksomheder. Jeg tilbyder et trygt rum til den enkelte medarbejder til at opnå højere bevidsthed, skabe refleksion, positiv forandring samt konkrete handlemuligheder i den givne situation.

Jeg tror på, at dine medarbejdere vil opnå større trivsel, motivation og arbejdsglæde samt at du som leder vil styrke det psykiske arbejdsmiljø, ved at tilbyde dine medarbejdere 1:1 coaching på arbejdspladsen. 

Jeg oplever, at der er nogle ting, der kan være med til at skabe manglende motivation, kortere og længerevarende sygemeldinger og generelt dårligt psykisk arbejdsmiljø

  • Måske er din medarbejder ny og ønsker at fremstå stræk og dygtig, men ved ikke helt hvordan denne skal gå til arbejdsopgaven.

  • Måske handler det medarbejderen har brug for at drøfte om den enkeltes trivsel i teamet?

  • Måske handler det om noget privat, som går ud over medarbejderens arbejdsevne? 

  • Måske har medarbejderen nogle symptomer på stress og ønsker at forebygge en sygemelding? 

  • Måske ønsker din medarbejder at udvikle sig arbejdsmæssigt og ønsker at opnå øget motivation?

 

Derfor tilbyder jeg 1:1 coaching til virksomheder og organisationer, så du som leder kan tilbyde dine medarbejdere et trygt rum til udvikling og forandring. 

Mange virksomheder og organisationer tilbyder massage, fysioterapi og lignende ydelser. Hvad gør du for at sikre dine medarbejderes psykiske trivsel?

Inhouse coaching kan både foregå ved at du fast booker eksempelvis 2 dage pr. måned, hvor jeg er tilgængelig i din virksomhed eller organisation for dine medarbejdere.

Hvis det ikke er nu, at du skal sætte fokus på dine medarbejderes psykiske trivsel på arbejdspladsen, hvornår er det så? 

Book allerede i dag en gratis og uforpligtende afklaringssamtale med mig. 

Image by Nick Morrison