Handels- og leveringsbetingelser

Handelsbetingelser Onlinekurser: 

Handelsbetingelser, rettigheder og afbudspolitik.

 

Produkter og tjenester udbydes af:

Coach Maria Berry Sonne

CVR: 42262714

Telefonnummer: 31 79 69 90

 

Kontakt mig på: info@mariaberry.dk

 

Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) og inkl. moms.

 

 

Levering: når du køber produktet, modtager du kort efter en e-mail med yderligere informationer. Dit produkt tilgås via. www.mariaberry.dk via. Login siden.

 

Ved kurser med specifik startdato, sker leveringen på den aftalte dato.

 

Kvittering samt produkt tilsendes automatisk til den mail, du har oplyst ved købet.

 

Online produkter: de online produkter, som du køber har du adgang til for evigt. Dog har coach Maria Berry ikke nogle forpligtelser til at udgive produkterne til evig tid. Derfor kræver det, at du downloader produkterne til din egen enhed.

 

 

Fortrydelsesret Ved køb af online produkter frasiges retten automatisk til 14 dages fortrydelsesret, da produktet leveres øjeblikkelig.

 

Rettigheder: Alle rettigheder til trykt som digitalt materiale, tilhører coach Maria Berry.

 

Ved køb opnås brugsret til det købte materiale/produkt. Det købte materiale/produkt er personligt og må ikke bruges til andre formål end hvortil det er købt.

 

Specifikt må materialet/produktet ikke anvendes i direkte eller indirekte konkurrence med www.mariaberry.dk

 

Brugsretten til det købte materiale/produkt er altid personlig og kan ikke overdrages.

 

Alle rettigheder til kurser samt digitale produkter tilhører coach Maria Berry. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Det er IKKE tilladt at dele produktet med andre.

Handelsbetingelser fysiske produkter:

Handelsbetingelser, rettigheder og afbudspolitik.

 

Produkter og tjenester udbydes af:

Coach Maria Berry Sonne

CVR: 42262714

Telefonnummer: 31 79 69 90

 

Kontakt mig på: info@mariaberry.dk

 

Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) og inkl. moms.

 

 

Levering: når du køber produktet, modtager du kort efter en e-mail med bekræftelse og endnu en e-mail når dine produkter afsendes. 

Kvittering tilsendes automatisk til den mail, du har oplyst ved købet.

Du har 14 dages fortrydelsesret. Din fortrydelsesfrist starter først, når du har modtaget varen, fx når den er lagt i din postkasse, når den efter aftale med dig er lagt i et skur eller lignende, eller når den er afleveret på din arbejdsplads.

Du skal sende mig en mail på info@mariaberry.dk inden for 14 dage efter modtagelse, og du skal selv returnere pakken til Langfredparken 64, 8471 Sabro. Du afholder også selv omkostninger i forbindelse med dette. Du har efterfølgende 14 dage til at returnere pakken. 

Du har ansvar for at passe på varen. Den må ikke være taget i brug i en sådan grad, at den ikke kan sælges igen. Ellers skal du betale for værdiforringelsen.

Du får alle dine penge tilbage (borset fra returomkostningerne, som du selv afholder) Du har pengene senest 14 dage efter, du gav besked om, at du fortrød købet, eller når jeg har modtaget dokumentation for, at varen er afsendt, eller jeg har modtaget varen.

Dine kort vil blive afsendt inden for 48 timer med en leveringstid efterfølgende på 2-4 dage. 

Rettigheder: Alle rettigheder til trykt som digitalt materiale, tilhører coach Maria Berry. Specifikt må materialet/produktet ikke anvendes i direkte eller indirekte konkurrence med www.mariaberry.dk