Book en snak

Du har altid mulighed for at booke en gratis og uforpligtende snak med mig, før du tager en beslutning om, om du ønsker at samarbejde med mig som coach. 

Det er vigtigt for mig, at du har den mulighed, fordi jeg oplever, at kemi er en vigtig del af vores fremtidige samarbejde. 

Til den afklarende samtale vil vi tale om din grund til at henvende dig, dine drømme og mål for din virksomhed, hvad der står i vejen, hvilke forventninger, som du kunne have til et eventuelt forløb, samt hvad jeg vil kunne tilbyde dig og din virksomhed, mere om hvad jeg tilbyder og hvad du ellers måtte have brug for. 

Efter den afklarende snak kan du mærke efter, om jeg er den rette til at støtte jer videre i jeres proces. Hvis jeg i den afklarende samtale bliver opmærksom på, at det I ønsker støtten til ikke er inden for mine kompetencer, eller jeg kender en, der vil kunne støtte jer bedre, så vil jeg dele dette med dig, med tilladelse fra dig. På denne måde vil jeg gøre mit for at støtte jer til at få den bedste og mest givende hjælp for jer i den situation, som I står i. 

Den afklarende snak har et omfang på 20-30 minutter til en start, og videre forløb aftales derfra. 

Design uden navn (1).png
CU3A8026.jpg
CU3A9329.jpg