Afklarende samtale 1:1 coaching

Du har altid mulighed for at booke en gratis og uforpligtende samtale med mig, før du tager en beslutning om, om du ønsker at samarbejde med mig som coach.

 

Det er vigtigt for mig, at du har denne mulighed, fordi jeg oplever, at kemi er en vigtig del af vores fremtidige samarbejde. Du skal føle dig tryg og opleve, at du kan dele de ting med mig, som du har behov for.

Til den afklarende samtale vil vi tale lidt om dig, dine ønsker for et coachingforløb hos mig, samt hvad jeg vil kunne tilbyde dig. Vi kan også tale om hvad coaching er, hvis du ikke i forvejen har kendskab til coaching eller har nogle uddybende spørgsmål. 

Efter den afklarende samtale kan du mærke efter, om jeg er den rette til at hjælpe dig videre. Hvis du oplever, at jeg er dette, så aftaler vi efterfølgende yderligere om dit coachingforløb hos mig. 

Hvis jeg til den afklarende samtale bliver opmærksom på, at det du ønsker hjælp til ikke er inden for mine kompetencer eller jeg kender en, der vil kunne støtte og hjælpe dig bedre, så vil jeg dele dette med dig. På denne måde vil jeg gøre mit for at støtte dig til at få den bedste og mest givende hjælp for dig i den situation, du står i. 

Den afklarende samtale vil have et omfang på ca. 20-30 minutter. 

Kontakt mig på info@mariaberry.dk eller 31 79 69 90 for at booke din gratis og uforpligtende samtale. 

Image by Nick Morrison