1:1 coaching

Kender du det med, at tiden bare flyver afsted? Lige pludselig er der gået endnu en uge, en måned, et år. Nogle gange glemmer vi mennesker helt at stoppe op og mærke efter i os selv. Hvad ønsker vi egentlig? Hvad drømmer vi om?

 

Hvornår har du sidst givet dig selv lov til at mærke efter, hvad du drømmer om i dit liv? Og hvornår har du sidst handlet på dine drømme?

Vid at det er okay, at du har det, som du har det. Men vid også, at det er muligt at søge støtte, hjælp og support, når du føler dig klar. 

1:1 coaching er for dig, som ønsker at opnå et mål og skabe en positiv forandring i dit liv, øge din motivation eller blive mere bevidst om dig selv og dine mønstre.

 

  • Måske kender du det med, at du om søndagen allerede er træt af ugen, der starter i morgen?

  • Måske kender du, at du har et ønske om positiv forandring i dit liv, men hele tiden ender i de samme gamle vaner og mønstre?

  • Måske ønsker du at blive mere bevidst om dig selv og opnå øget motivation?

  • Måske føler du dig mellemtilfreds og ved ikke helt hvorfor?

 

Så er coaching helt sikkert noget for dig. Uanset hvilke drømme du har for dig selv eller hvilke mål, du har sat dig, så vil jeg som din coach hjælpe dig med at skabe øget refleksion, bevidsthed og indsigt i lige præcis dét, som er vigtigt for dig.

Hvad er drømme og mål uden handling bag? Coaching hjælper dig til at omsætte dine tanker til handling. Du vil opnå en konkret handleplan til at kunne nå dit mål. Vi vil altid i vores sessions snakke om, hvad dit første vigtige skridt mod dit mål er, også selvom det første vigtige skridt kan føles som en ”lille” ting. Selv de mindste skridt mod den positive forandring og det mål, som du ønsker, for dig selv kan være de aller største!

Coaching giver dig redskaber til at håndtere både store og små udfordringer i dit liv. Dette ud fra en ligeværdig samtale mellem du og jeg. Jeg tror på, at alle svarene findes inde i dig allerede, og at du ved hjælp af coaching kan få disse frem i lyset. 

Hvis ikke nu, hvornår så?

 

1:1 coaching tilbydes både fysisk i Sabro eller online.

 

Jeg ved, at der måske hos dig kan opstå en tvivl omkring om online coaching kan det samme som at mødes fysisk. Dette kan jeg sagtens sætte mig ind i. Dog er mine erfaringer, at online coaching fungerer helt lige så godt som fysisk coaching. For nogle er det endda en gave at kunne sidde hjemme i sin egen sofa, med en dejlig kop kaffe og et varmt tæppe, mens vi snakker sammen via. enten telefonen eller zoom.

Når du køber et forløb på minimum 5 samtaler modtager du en velkomstpakke som bl.a. indeholder en fin notesbog, hvor du kan skrive dine refleksioner, nye handlestrategier og eventuelle øvelser i. 

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende afklaringssamtale. I denne samtale kan vi tale om dine tanker, ønsker og mål til positiv forandring i dit liv og sammen lave en klar plan for, hvordan vi sammen kan arbejde hen i mod det.

158255468_1344732542548655_8989825169715208066_n_edited.jpg
184633886_320983439438438_60338336282741